Ügyfélszerzés jutalékért

2015. augusztus 24. 00:53 - Starwork

A mérhetetlen marketingnek befellegzett.

A marketingben csak az eredmény számít!

A marketing nem elvont tudomány.

Eredményei napról-napra pontosabban mérhetőek, kiszámíthatóak.

A kreativitás mellett mérnöki pontosság is szükséges.

Mi csak a pontosan kimutatható eredményekben hiszünk, a mai világban az ad hoc pénzköltés egyetlen cég számára sem megengedhető luxus.

Sőt, tovább megyünk.

A korrekt marketinges, ha teheti és a körülményei olyanok, vállalkozóként vállaljon felelősséget a munkájáért, vállaljon anyagi kockázatot. Hirdessen saját költségén, kockázatán, tervezze meg a kampányait részben önállóan, és eredmény-alapon számoljon el a megrendelőjével.

Jutalékban, sikerdíjban, célprémiumban, de teljes eredmény-kötelemben, jogi nyelven szólva.

Van ilyen? Van. Mi így csináljuk!

Méghozzá komplex módon belenyúlva a termékbe, szolgáltatásba, árképzésbe, kommunikációs stratégiába, a legmagasabb üzleti szinten, ha kell. Így segítünk eredménytelen cégeknek eredményessé válni, kis cégeknek naggyá lenni.

A marketing stratéga.

Ezek vagyunk mi.

Több, mint marketing - üzletfejlesztés profitért!

A komplex üzletfejlesztés, piaci pozíció erősítés ma egyedülálló szolgáltatásunk Magyarországon. Egészen kis cégek számára is elérhető - akár egy egyéni vállalkozónak, 3-4 fős cégnek is tudunk segíteni, hiszen a megállapodás mindig egyedi, és lehet akár száz százalékban teljesítmény-alapú (jutalékos) is a díjazás.

 

Üzletfejlesztés, profitért

 

Üzletfejlesztés, marketing Mi üzletfejlesztők vagyunk.

 

Egy jó webdesigner megcsinálja Neked, hogy olyan színű legyen a háttér, amilyet Te elképzeltél, minden pixel oda kerüljön, ahová Te szeretnéd.

Ez lehet szép is meg nem is, de önmagában még nem jó semmire, mert ettől még nem biztos, hogy eladsz bármit is.

Egy kreatív megmondja Neked, milyen színű legyen a háttér, és hová kerüljenek a pixelek.

Ez valószínűleg szép lesz, de még mindig nincs belőle vevőd.

Egy igazán jó marketinges megvalósítja Neked, hogy a terméked, ajánlatod vonzó módon jelenjen meg a piacon.

Ez már nagy segítség, de még mindig csak arra jó, hogy egy igazán jó termék, igazán jó ajánlat eladja magát a felületeken. Ami egyébként is eladja magát valahogy, csak talán kisebb volumenben. De mi van ha nincs kolosszális terméked, ajánlatod, ötleted, akciód, vagy nem tudod, mit kérj egy marketingestől igazán?

Mi az üzleted fejlesztjük.

Üzletfejlesztési folyamat Starwork

Természetesen tudunk Neked csinálni olyan weboldalt, amilyet Te szeretnél, vagy mi is tudunk tervezni. Sőt, meg tudjuk valósítani azt is, hogy a meglévő terméked még vonzóbban, még több vevőt hozva jelenjen meg jó felületeken. De mi nem ezt csináljuk.

Mi kialakítjuk a terméked, árazásod, ajánlatod, akciód is, hogy az piacképes legyen és pénzt hozzon. Új ötleteket valósítunk meg. És utána ezt kommunikáljuk a piac igényei szerint, nem csak azt mondjuk meg, hol, mi jelenjen meg és mennyiért. Te meghatározol egy célt, mi kitaláljuk a hozzá vezető utat. Nem kell a részletekkel foglalkoznod. Azon dolgozunk, hogy a lehető legtöbb profitot, legnagyobb növekedést érd el a legrövidebb idő alatt, a legkisebb ráfordítással. És ezt számszerűsítjük, határidőkre bontjuk. Jellemzően 3-6 hónapos intervallum alatt teljesen új dimenziókba repítjük a vállalkozásod.

 

Nem hiszed? Próbáld ki! Kérj egy ingyenes auditot, és megmondjuk, hol tudnánk segíteni, mit csinálnánk másképp, és mennyiért tudnánk Neked ügyfeleket hozni. Nem kerül semmibe!

 

Ma egy vállalkozást egyetlen jó ötlet kirángathat a kátyúból.

 

Hát még több.

Szakértelemmel.

 

Konzultáció, segítség startupoknak, marketingMi együtt gondolkodva Veled, leásunk az alapokig, és közösen létrehozunk az egész vállalkozásodból, termékajánlatodból egy új minőséget.

Amit senki más ilyen formán nem csinál.

Nem csak feltesszük a weboldalra a meglévő terméked, hanem közösen kitaláljuk, mi legyen az a termék, amit hirdetni érdemes, mennyiért adjuk, mire vágyik a piacod, és miből lesz a legtöbb profitod.

Természetesen mi is használunk ehhez webdesignert, kreatívot, szövegírót, marketingest, piackutatót, ügynökséget, akár még értékesítőt is, de őket mi instruáljuk, kezeljük, és megmondjuk nekik a koncepciót. Beletesszük a szürkeállományunkat keményen, tulajdonosi szemlélettel.

Egy világos, folyamatosan tesztelt, mért terv alapján haladunk előre, hogy hónapról-hónapra egyre jobb konverziót érjünk el, egyre több ügyfeled legyen egyre olcsóbban. Illetve akár egyre több termékkel, vagy egyre több telephellyel tudj megjelenni a piacon. Egyszóval (két szóval): legyen egyre több pénzed és növekedj.

Tapasztalat ötletek tudás piackutatás

Marketing segítség vállalkozóknakMi megmondjuk, mi legyen a terméked, ami szenzációs lesz, mennyiért add, mi legyen az ajánlat, az akció, amire harapni fog a piac.

Így komplexen, tulajdonosi szemlélettel, Veled érdekközösségben felépítjük azt az üzleti modellt, amit a legjobbnak gondolunk.

Optimalizálva szükség esetén a marketingen kívül más üzleti folyamatot is, akár logisztikát, adminisztrációt, HR-t, amit kell a sikerhez.

Mi úgy dolgozunk, hogy feltérképezzük az egész vállalkozásod, tevékenységed, elmondod nekünk az anyagi és egyéb céljaid, és mi kidolgozzuk az ennek leginkább megfelelő utat, folyamatos kísérletezéssel, javítással, úgy, hogy Neked a részletekkel nem kell törődnöd. Az, hogy milyen legyen a weboldalad, ne legyen a Te gondod, Te azzal foglalkozz, mennyi profitot és mennyi ügyfelet hoz. Hogy milyen legyen, azt majd teszteléssel a célpiac igényei szerint kialakítjuk. Te csak nézd a végeredményt. És legyél elégedett.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakorlatimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr577729520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása