10 hasznos eszköz a közösségi médiában hirdetőknek

2016. szeptember 06. 10:05 - Starwork

Szeretnéd leegyszerűsíteni a napi feladataidat, és kevesebb időt tölteni a közösségi oldalakon való munkával? Ha szükséged van néhány hasznos appra és oldalra, ne keresgélj tovább, mi most összeszedtünk neked néhányat, melyek leveszik majd a terhet a válladról - legalábbis egy részét. :)

10hasznoseszkoz2.jpg

A smartmockups.com segítségével bármilyen általad tervezett designt és terméket bemutathatsz virtuális asztali gépeken, laptopokon, tableteken, okostelefonokon- és órákon. Csak annyit kell tenned, hogy a weboldalon kiválasztod, milyen környezetben szeretnéd viszontlátni a munkádat, feltöltesz róla egy screenshotot, és voilá!

Rengeteg minta közül választhatsz és mindegyik jogdíjmentes. Céged számára így pillanatok alatt gyönyörű bemutatkozóanyagot tudsz összeállítani.

  1. Zoom

A Zoom egy olyan oldal, melyen audió és videó megbeszéléseket bonyolíthatsz le, akár képernyőmegosztással is. Az ingyenes verzióval max. 50 emberrel értekezhetsz egyszerre, 40 percig – bár ez egy kissé kaotikussá válhat. :)

A Zoom tökéletes torzulásmentes, egyidejű információ-átadásra. Nem kell mást tenned, mint elküldeni partnereidnek a virtuális tárgyalótermedhez tartozó linket gépen vagy telefonon, és már kapcsolatban is vagytok!

Ha Te is szoktál egyszerre konzultálni több, egymástól távol levő munkatárssal egy közös projekttel kapcsolatban, mindenképp javasoljuk a használatát.

  1. TinyPNG.com

Praktikus lehet számodra a tinypng.com, ha szeretnéd minőségromlás nélkül csökkenteni képeid méretét. Csak behúzod fotóidat az oldal fejlécébe, és máris akár 60-70%-kal kisebb helyet foglalnak majd.

Amennyiben lassan töltődik be a honlapod, mindenképp ajánljuk, hiszen segítségével jelentősen rövidül majd a nem kívánt várakozási idő. Ha nem vagy vele pontosan tisztában, szükséged van-e gyorsításra, kérj tőlünk segítséget, és felmérjük a helyzetet! :)

  1. MotionMail

A MotionMail neked való, ha a Te vállalkozásod is dolgozik olyan promóciókkal, melyek bizonyos időpontban járnak le. Kiválaszthatod, hogyan nézzen ki a visszaszámlálód, majd megadod a pontos lejárati dátumot, és máris kapsz egy automatikusan generált kódot, melyet beilleszthetsz hirleveled végére.

Így amikor vásárlóid értesülnek az akcióról, elkapja majd őket az a bizonyos sürgető érzés, és pontosan tudni fogják majd, meddig élhetnek a kínált lehetőséggel.

  1. Gboard

A Gboard egy olyan digitális billentyűzet, melyet a Google fejlesztett ki annak érdekében, hogy funkcióval lényegesebben könnyebbé tegye a szörfözést és a chatelést. Egy gombnyomás és máris keresgélhetsz emojik, GIF-ek, weboldalak és egyéb tartalmak között, anélkül, hogy ki kéne lépned.

Ha Te is unod, hogy állandóan váltogatni kell a megnyitott appokat a telefonodon, a Gboarddal rengeteg időt spórolhatsz majd meg magadnak. Vállalkozóként különösen jól jöhet e-mailek írása és megválaszolása közben.

  1. iOgrapher

Ezen a csodatokon egyszerre elfér egy iPhone vagy egy iPad, világítás, mikrofon és egy teleobjektív is, így gyakorlatilag egy két kézzel fogható ministúdiót állíthatsz össze pillanatok alatt.

Tökéletes választás olyan cégeknek, akik sok videót posztolnak a közösségi oldalakon. Az iOgrapher.com oldalon megtalálod a cég többi kiegészítőjét is.

  1. Web-Dorado

A Photo Gallery by Web-Dorado névre hallgató pluginnak köszönhetően egyszerűen készíthetsz reszponzív WordPress képgalériákat. Behúzod a képeket, kimásolod a kapott kódot, és már kész is!

Amennyiben ennél kicsit bonyolultabbak az elképzeléseid, és mégis inkább profikra bíznád képeid beágyazását, bizalommal keresd kollégáinkat, akik sokévnyi tapasztalattal a hátuk mögött megtalálják a számodra ideális megoldást. :)

  1. Younity

A Younity app segítségével számítógéped összes fájljához hozzáférhetsz a telefonodról is, felhő használata nélkül. Installáld a két kiválasztott eszközre, majd várj, amíg átvizsgálja az összes elérhető tartalmat.

Amikor kész, mindent pontosan ugyanúgy fogsz látni mobilkészülékedről is, ahogy az asztali gépeden. Te is sokat rohangálsz napközben, gyakran előfordul Veled, hogy hirtelen szükséged van egy dokumentumra, de nincs kéznél? Többé nem probléma.

  1. NewOCR.com

Sokszor megesik, hogy olyan szöveggel kéne dolgoznod, melyhez csak kép formájában férsz hozzá? Hogy ne kelljen feleslegesen órákon át bogarászni és átgépelni az irományt, a newocr.com megkönnyíti az életed.

JPEG, PNG, GIF, TIFF és PDF formátumot is olvas, és a feltöltött fájlról kimásolja a szöveget, amit utána könnyedén le is tölthetsz, így nem kell vele többet vesződnöd.

  1. Unsplash

Nem tudod, honnan keress igényes, nagyfelbontású képeket a posztjaidhoz? Legyen szó akár a Facebookról vagy saját blogodról, az Unsplash széles tárházában biztosan találsz megfelelő fotót.

Az oldal fényképei kategóriák szerint vannak rendezve, így rengeteg témakörben keresgélhetsz (pl. étel, munka, nyár, kaland, stb.) és biztosan találsz majd számodra tetsző jogdíjmentes anyagot.

És most Te jössz.

Melyik app vagy oldal nyűgözött le a leginkább? Ha használsz olyan, ezekhez hasonló segédeszközt, melyről mi nem írtunk, nyugodtan oszd meg velünk! :)

Ha szakértői segítségre lenne szükséged, ne habozz Bennünket felkeresni! 

+36-20-944-4154 vagy info@starwork.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakorlatimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr111680619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása