Tudj meg mindent a Google új alkalmazásáról, a Spaces-ről

2016. szeptember 28. 14:33 - Starwork

Csoportokkal megosztani valamit nem könnyű. Legyen szó akár egy rajongói klubról, vagy csak a hétvégi közös kirándulás megszervezéséről, az emberek egy helyre való toborzása mindig nagy kihívást jelent.

Ahhoz, hogy több ismerősödhöz is eljusson ugyanaz az információ, általában ugrálni kell az ablakok és alkalmazások között, linkeket másolgatva aztán beillesztve. A közös csoportos beszélgetések témája gyakran elkalandozik, és sokáig tart visszakeresni, ami a lényeg lett volna.

A Google erre a problémára szeretett volna egy hatékony megoldást találni, így kidolgozták legújabb forradalmi ötletüket, a Spaces névre hallgató applikációt. Miután a Google+-szal nem érték el a kívánt sikereket, nem adták fel a próbálkozást, hogy betörjenek a közösségi média világába.

share-spaces.png

A program lényege, hogy egyszerűbbé tegye a közösségek számára a megosztást, így az emberek könnyen továbbíthatnak egy-egy ötletet.

Kereshetsz cikkeket, videókat és képeket az appon belül, anélkül, hogy ki kéne lépned, hiszen a Google keresője, a YouTube és a Chrome is bele lett építve. A kiválasztott anyagot később aztán könnyedén eljuttathatod az illetékes személyeknek.

Amikor valaki egy hozzászól egy új space-hez, azaz csoporthoz, könnyedén láthatod, hogy miről van szó akkor is, ha már mindenki válaszolt rá, hiszen a téma a beszélgetés tetején rögzítve marad.

Kisebb baráti körök számára tökéletes felület zenék, programok megosztásához és szervezéséhez, kkv-k számára pedig megkönnyítheti a mindennapos munkát. De tökéletes lehet akár egyetemi évfolyamok, sőt, családok kommunikációjához is.

Ha vissza szeretnél keresni bármit (képet, videót, cikket), amit valaki az eszmecsere folyamán korábban osztott meg, egy egyszerű kereséssel pillanatok alatt megtalálhatod.

Space-t létrehozni már egyetlen kattintással lehetséges, meghívót küldeni pedig üzenetben, emailben, és a közösségi média oldalak felületein keresztül is tudsz.

A Google fejlesztői jelenleg saját házukon belül is tesztelik az új alkalmazást, és minden közös projektjüket egy-egy space-en keresztül fejlesztik.

A Spaces elérhető Android és iOS készülékekre is, de használhatod laptopról és asztali gépről is. Ha le szeretnéd tölteni, a Gmail fiókodon keresztül hozzáférsz, egyéb külön regisztráció nem szükséges.

Forrás: https://googleblog.blogspot.hu

Ha szakértői segítségre lenne szükséged, ne habozz Bennünket felkeresni! 

+36-20-944-4154 vagy info@starwork.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyakorlatimarketing.blog.hu/api/trackback/id/tr8511749549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása